Vaput naisille, jotka osaavat laulaa

Liity kuoroon!

Vaput on yhdessä tekemistä, leirejä ja kuoromatkoja, hauskanpitoa, työryhmiä ja yhdistystoimintaa... mutta ennen kaikkea tavoitteellista laulamista, laulusta nauttimista ja oman laulutaidon parantamista.

Perusvaatimuksena on riittävä laulutaito ja kyky pysyä stemmassaan. Kuorossa laulutaito kehittyy ja Vapuissa kuorolaisia ohjaa johtajan lisäksi usein myös äänenmuodostaja. Nuotinlukutaidosta on hyötyä, mutta se ei ole edellytys kuoroon pääsemiselle.

Ota yhteyttä kuoronjohtajaan tai puheenjohtajaan ja sovi, että tulet testaamaan harjoitukset. Testauskerta ei maksa mitään. Jos haluat, voit tulla paitsi kuuntelemaan ja katselemaan myös mukaan laulamaan ja kokeilemaan, miltä isossa naiskuorossa laulaminen tuntuu. Kaikenlaiset ja kaikenikäiset laulutaitoiset naiset ovat tervetulleita Vappuihin!

Uudet laulajat ovat tervetulleita erityisesti lukukausien alussa elokuussa ja tammikuussa. Ennen liittymistä järjestämme pienen laulu- ja musikaalisuuskokeen, joka pidetään pikaisesti ennen harjoituksia. Kuoronjohtaja ja musiikkivaliokunta toteavat kokeen jälkeen, pysytkö nuotissa ja mihin stemmaan kuulut.

Uusi kuorolainen tuntee aina ensin olevansa eksyksissä. Ei hätää, porukkaan tutustuu ja muut saa kiinni ajan kanssa. Kukaan ei odota, että uusi kuorolainen olisi saman tien laulamassa konsertissa.

Vaput on loistava naisverkosto paitsi laulamiseen ja hauskanpitoon, myös moneen muuhun tilanteeseen. Vapuissa laulaa siskoksia, mukana on ollut niin äiti kuin tytärkin, onpa lapselle löytynyt kummikin kuorosta. Jos itsellä on erityisiä taitoja, hyvin monille niistä löytyy käyttöä kuorossa, sillä Vapuilla on vuosien varrella ollut jos jonkinmoista projektia.

Tervetuloa mukaan!

Jäsenmaksu ja kurssimaksu

Vaput ry:n jäsenmaksu on 2x34 euroa (kevät ja syksy), opiskelijat ja työttömät puoleen hintaan. Kuoron jäsenmaksu ei kata kaikkia kuluja, vaan vuoden mittaan kertyy jonkin verran esimerkiksi nuotti- ja matkakuluja.

Jäsenmaksun voit maksaa tilille FI20 1045 3000 4849 48, viite 1119.

Lisäksi tulee maksettavaksi Jyvälän kansalaisopiston kurssimaksu, joka on 61 euroa/syyslukukausi 2023. Kurssimaksun voi maksaa myös kulttuuriseteleillä.