Tapahtumakalenteri


KONSERTTI Rauhaa, rakkautta - koko perheen joulu Tiistai  5.12.2023 - Äänekosken kaupungintalo

Vappujen ja Ala-Keiteleen musiikkiopiston nuorisokuorojen yhteinen joulukonsertti, jossa kuorot esiintyvät yhdessä ja erikseen. Konsertin johtaa Ulla Kotamäki 

Vaput on vanhin yhä aktiivinen suomenkielinen naiskuoro, joka on mm. valittu Suomen Vuoden Naiskuoroksi kolmasti.  Nuorisokuorot K12 toimii Äänekoskella ja Amoroso Laukaassa. Kuoroissa laulaa 12-vuotiaita ja sitä vanhempia nuoria.  

Aika ti 5.12.2023 klo 19 - noin 20.30 

Paikka Äänekosken kaupungintalo, Hallintokatu 4, Äänekoski. 

Liput 15 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Liput saat verkkokaupasta https://liikuttajat.fi/vaput tai https://www.netticket.fi/rauhaa-rakkautta-koko-perheen-joulukonsertti. Netticketissä käyvät pankkien online-maksujen sekä Visan ja Mastercardin lisäksi ePassi, Edenred, Smartum, MobilePay ja NetTicket.fi-lahjakortti. Voit myös ostaa ohjelman ovelta käteisellä tai pankkikortilla.

Tapahtuman kotisivut

KONSERTTI Rauhaa, rakkautta - koko perheen joulu Tiistai  12.12.2023 - Jyväskylän kaupunginkirkko

Vappujen ja Nollakakkosten yhteinen joulukonsertti. NollaKakkoset on Vox Aurean valmistava lapsikuoro 6-8-vuotiaille laulajille. Kuoroa johtaa Josefiina Fagerlund. Vappuja johtaa Ulla Kotamäki. 

Aika Ti 12.12.2023 klo 18 - noin 19.30 

Paikka Jyväskylän kaupunginkirkko 

Ohjelma 15 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi, verkkokaupasta https://liikuttajat.fi/vaput tai https://www.netticket.fi/rauhaa-rakkautta-koko-perheen-joulukonsertti. Netticketissä käyvät pankkien online-maksujen sekä Visan ja Mastercardin lisäksi ePassi, Edenred, Smartum, MobilePay ja NetTicket.fi-lahjakortti. Voit myös ostaa ohjelman ovelta, jossa käy käteinen tai pankkikortti.

Tervetuloa 

Tapahtuman kotisivut