Tapahtumakalenteri


YHTEISKONSERTTI Kuorotellen Tiistai  3.10.2023 - Konneveden kunnantalo

Tiistaina 3.10. klo 19 järjestämme yhteisen konsertin äänekoskelaisen Mieskuoro Metsojen ja konnevetisen Lumouksen kanssa. Konsertti on osa Sulasolin Keski-Suomen piirin järjestämää Jyväskylän X Kuoroviikkoa 2.-7.10.2023.

Kuorojemme yhteistyö on jo testattu, sillä konsertoimme ensimmäistä kertaa yhdessä 2021 Suolahtisalissa. Yleisöltä tuli mahtavaa palautetta! Seuraavana vuonna lauloimme Jyväskylässä ja nyt on Konneveden vuoro. 

Kolmen erilaisen kuoron yhteiskonsertissa kuulet lähinnä suomalaista kuoromusiikkia. Kuorot laulavat myös yhdessä isona sekakuorona, ja mukana on haitarillaan myös Matti Kakko.

Liput 10 €. 

HUOM JYVÄSKYLÄLÄISET! Kuorotellen-konserttiin Konnevedelle pääsee Vappujen bussin kyydissä, hyvässä seurassa. Lähtö Matkakeskukselta Jyväskylästä klo 17. Edestakaisen kyydin hinta on 5 €. Ilmoittautudu ja varaa paikkasi Terhi Viikiltä, puh. 044 5318543.

Tapahtuman kotisivut

Vappujen laululeiriLauantai  28.10.2023

Vaput harjoittelevat joulukonserttien lauluja Janakan koululla koko lauantaipäivän. 

Laululeireillä laulut saavat syvyyttä ja kuoron sointi lisää yhtenäisyyttä. Päivän aikana on aikaa harjoitella perusteellisemmin, hioa yksityiskohtia ja kehitellä uusia ideoita.