Tapahtumakalenteri


KONSERTTI: Naisen aika, naisen ääni - Vaput 110 vuotta Lauantai  20.2.2021 - Jyväskylän kaupungintalo

Naisen aika, naisen ääni - Vaput 110 vuotta 

Vuonna 2020 Vaput täyttää huimat 110 vuotta! Sen kunniaksi Vaput palaa juurilleen esiintymään Jyväskylän kaupungintalossa. Jos esiintymispaikka onkin perinteikäs, konsertin sisältö ei sitä ihan ole...

Raili Kivelän ohjaamassa juhlaesityksessä ääneen pääsevät tämän päivän Vaput: ihanaiset, laulavaiset, erilaiset aikuiset naiset, joita kaikkia yhdistää rakkaus lauluun ja kuoroharrastukseen.

Kuorolaisten ajatukset ovat muuntuneet Railin käsikirjoituksessa runoiksi ja ajatelmiksi naiseudesta, laulamisesta ja kuorolaulun voimasta. Kuorolaisten mietteet ovat antaneet pohjan myös Elina Kallion sävellykselle Naisen ääni. Konsertissa kuullaan lauluja keskisuomalaisilta säveltäjiltä, kuten Markku Viitasaarelta ja Pekka Kostiaiselta P. J. Hannikaista unohtamatta. Naissäveltäjiltä mukana on Anna-Mari Kähärän, Eeva Kivi-van Zantvoortin ja Annika Fuhrmannin lauluja.

Korona-ohjeistuksen vuoksi konsertteja ei järjestetä aiotusti keväällä 2020, vaan konsertit on siirretty helmikuuhun 2021. 

Tekstit Vaput ja Raili Kivelä, käsikirjoitus ja ohjaus Raili Kivelä. Kuoroa johtaa Ulla Kotamäki. Esityksessä on mukana myös Hopea-Vaput.

Liput

Liput maksavat 20 euroa, alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Alv 0.

Lippuvaraukset avataan lähempänä konsertteja. Tiedustelut sähköpostilla vappukuoro@gmail.com tai Minna Karjalainen, puh. 040 7714203.

Paikkoja on hyvin rajallisesti, joten varaa lippusi ajoissa! Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Varauksissa otetaan huomioon peruuntuneiden konserttien liput. Muista ilmoittaa, kumpaan esitykseen olet varaamassa lippuja ja onko mukana lapsia. Saat sen jälkeen sähköpostilaskun. Liput maksetaan etukäteen.

Muistamiset  

Konsertin yhteydessä ei ole vastaanottoa. Mahdolliset muistamiset toivotaan Vappujen tilille FI20 1045 3000 4849 48 käytettäväksi kuorolaisten laulu- ja esiintymiskoulutukseen.

Tule mukaan juhlimaan ja anna laulujen ja runojen yllättää, riemastuttaa, lohduttaa ja ilahduttaa! 

Tapahtuman kotisivut