Vappujen (kuppi)kakkuhaaste 2021

Kuppikoolla ei ole väliä!

Vaput laulavat aina vappuna, mutta jo 1950-luvulla alkanut perinne täytekakkukonsertista Vappuna ei koronan vuoksi tänä vuonna onnistu.

Siksi julistamme vappukahvien iloa muulla tavalla! Kutsumme kaikki leipurit jakamaan ihanat vappuiset (kuppi)kakkunsa. Jaa hehkeä kuva leipomuksestasi pienen kuvauksen tai peräti reseptin kera Vappujen FB-sivuilla https://www.facebook.com/vaputlaulaa.

Eniten tykkäyksiä saaneet (kuppi)kakut voittavat lahjakortin tai kvartetin vierailun eli live-musiikkia. Siksi kannattaa laittaa kuva kisaan nopeasti - saat enemmän aikaa kerätä kommentteja! Jos voitat, saatat saada kvartetin vieraaksesi vaikkapa syntymäpäivillesi :)

Myös kommentoijat voivat voittaa arvonnassa.

Vappu(kuppi)kakkuhaasteen 2021 säännöt

Kuppi)kakkuhaasteen järjestäjä on Vaput ry.

Haaste on käynnissä keskiyöhön 1.5.2021 asti Vappujen Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/vaputlaulaa

Haasteeseen osallistutaan leipomalla vappuinen kuppikakku tai muu vappuiseksi koristeltu kakku ja lähettämällä kuva sekä kuvaus kakun makumaailmasta tai resepti Vappujen Facebook-sivuille, kakkuhaastetapahtumaan. Kakun tulisi sopa vappupäivän kahvipöytään.

Haasteeseen voivat osallistua kaiken ikäiset luonnolliset henkilöt.

Palkinnot

Houkuttelevimman kakun leipoja ja eniten tykkäyksiä saaneen kakun leipoja saavat kumpikin palkinnoksi kvartetin lauluesityksen erikseen sovittuna aikana. Kvartetin vierailu toteutetaan Jyväskylän alueella. Jos voittaja asuu Jyväskylän ulkopuolella, esitys toteutetaan etänä. Voittaja ei voi olla kuorolainen.

Myös haasteeseen osallistuneiden kuorolaisten keskuudesta valitaan paras (kuppi)kakuntekijä. Hän saa 30 euron arvoisen lahjakortin jyväskyläläiseen kahvilaan.

Kaikkien (kuppi)kakkuja kommentoineiden ja tykänneiden kesken arvotaan kolme vappujen CD-levyä Sydämellä, Vaput.

Voittajan valitsee kolmesta kuoron jäsenestä koostuva raati.

Arvonta

Haaste on voimassa 26.4.-1.5.2021. Raati valitsee ja arpoo voittajat 2.5.2021. Voittaneille ilmoitetaan Facebookissa henkilökohtaisella viestillä. Mikäli voittaja ei vastaa viestiin ja ota palkintoa vastaan kolmen päivän kuluessa, hänen tilalleen otetaan varasijalta toinen voittaja.

Haasteeseen voi osallistua vain Facebookissa. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi haastetta millään tavalla eikä haaste liity mitenkään Facebookiin.